CRABAT.SE » Aktuellt » Crabat AB » Fyrtal i ess

Fyrtal i ess

Den senaste månaden har fyra nya Crabater anslutit till oss.
Vi välkomnar Robert, Mikael, Magnar och Antonio!

Robert Larsson,
har arbetat som byggledare inom anläggning och betongkonstruktioner.
Ett axplock av Roberts tidigare projekt är, broar åt Trafikverket och betongkonstruktioner på Ringhals Kärnkraftverk, utbyggnad på Ryaverket – reningsverk, och ombyggnad av Alelyckans vattenverk. Robert utför också slutbesiktningar av markarbeten och byggnadsverk.

Magnar Pärt,
har arbetat som handläggare och elkonsult inom bygg-och fastighet med uppdrag för Liseberg som Loke, Lisebergs hotellet och pågående Vattenparken, Lindholmens Tekniska Gymnasium för Göteborgs Stad, Femmanhuset för Hufvudstaden och en del badhus (Munktellbadet, Järfälla badhus, Lögarängen badhus, Varbergs badhus, Burlöv, Lugnet osv ) för NCC och även en del andra projekt.

Antonio Kendes,
har en mastersexamen inom industriell ekonomi. Han har varit projektingenjör i Västlänken Kvarnberget där han bland annat agerande projekteringsstöd, GK3-samordning samt överlämning av slutdokumentation. Antonio kommer vara kvar i delprojekt Kvarnberget men i en ny roll som Projekteringssamordnare.

Mikael Bäckman,
är en tidigare Crabat som efter fyra år hittat tillbaka. Mikael har verkat i flera olika roller men främst som projektledare på Trafikverket och har sammanlagt 20 års erfarenhet inom järnväg.