CRABAT.SE » Aktuellt » Nyheter » Förändring inom Crabat 🌟

Förändring inom Crabat 🌟

Jelena är en enastående kollega som alltid har visat passion och kompetens för projektering.
Att se henne ta steget och bli affärsområdeschef över Crabat Projektering är både inspirerande och välförtjänt.

Hennes engagemang och ledarskap kommer att lyfta företaget till nya höjder och mot nya framgångar. Vi gratulerar henne och ser fram emot att fortsätta arbeta tillsammans under hennes ledning.

Hur känns det i din nya roll?
– Första veckan har gått väldigt fort och det är en del nytt att sätta sig in i. Det är väldigt roligt att vara igång och jag ser framemot vad som komma skall. Det kommer att vara en väldigt spännande och rolig utmaning.

Vad blir dina nya arbetsuppgifter och hur kommer du att sätta din prägel i bolaget?
– Min uppgift nu blir att styra, leda och driva Crabat Projektering framåt samt att ansvara för att vi ska växa som bolag. För mig är Crabat förknippat med kvalité, trygghet och gemenskap. Det kommer fortsatt att vara grundpelarna.
Vårt uppdrag är att gemensamt erbjuda och skapa profitabel kvalité med god gruppdynamik.

Vad har du för vision inom 1 år?
– Mitt mål är att vi ska ha byggt upp en konstellation av medarbetare som innehar en bredare kompetens inom de olika BEST-delar.
Vi strävar efter att vara en smidig samarbetspartner för våra branschkollegor, pålitliga och högkvalitativa konsulter för våra beställare, samt en trygg arbetsgivare för våra medarbetare.

Vad är det du initialt kommer att fokusera på i din nya roll?
– Min första prioritet är att fokusera på rekrytering av nya medarbetare. Vår ambition är att fördubbla antalet anställda på Crabat Projektering inom ett år. Samtidigt kommer vi att arbeta hårt för att kunna delta i fler spännande och större projekt än vi har gjort tidigare.

Vilka kvalitéer söker du hos kommande medarbetare?
– Vi är mycket intresserade av att rekrytera uppdragsledare med erfarenhet av att vara teknikansvariga inom spår eller signal. Dessa individer kommer tillsammans med vårt befintliga team utgöra grunden i vår nya uppbyggnad av Crabat Projektering.

Under det kommande året kommer vi också att söka juniora projektörer.
För oss är det av yttersta vikt att våra medarbetare är engagerade lagspelare som både kan leda och följa, för att uppnå individuell och kollektiv utveckling tillsammans med bolaget.

Är du intresserad av att börja på Crabat? Hör gärna av Dig till info@crabat.se för mer information.